![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Orta sahadaki boşlukları bi avrupa takımına karşı oynarken versek , 7-8 yerdik. pres takımda sıfır. sol kanat zaten yok. sağa da en kötü seçimler yapılmış. ilk gole kadar ceza sahasına gidemedik adam gibi.ilk gol de hediyeydi zaten.boboyla mösyönün arasındaki bağ nedir anlayamıyorum.aldın nobreyi oynatacaksın o zaman.allah avrupa da yardımcımız olsun ama bu kendini ve sistemini ispatlama egosuyla çok zor.
__________________ Bjk Ankara Fan | ||
![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | neyse arkadaşlar olan oldu insanlar hataların ders almalılar.umarız tiganada bunu yapar!! önümüzde CSKA maçı var!! bu hataların affedilmeyeceği tek maç umarız bu maçı gol yemeden kazanırız ..
__________________ Ne Fener Ne De Cimbom Farketmez...Kartal Affetmez! | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | arkadaşlar yapmayın daha şimdiden başlamayın lig sonu gelmez böyle derserniz tiganaya da baki yede diğerlerinede sahip çıkalım. yapmayın iyi olacağız. en azından takım var geçensene nasıldık bide onu düşünün
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben hep Tigana nın başarılı olacağını savunanlardandım ama dün kü maçta çıkardığı onbiri oynattığı oyunu görünce umutsuzluğa kapıldım bu denli hata yapamassın kendi evinde oynuyosun 3 maçlık seri var elinde 34 bin taraftar hocası değişmiş bi trabzon var bu maçı alacaksın. Baki nin de yuhalanması bence yanlış ama kesinlikle oynamaması gerekir | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | adamlar ne yapsın ben suçluyum dese bittilerrr asıl suç tiganada ama belkide cska maçını tüşünüpte taktiği göstermemiştir | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hepsinde suç war ama tigana bu 11i sürerse futbolcular napsın
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |