![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Şunu söylemek isterim bakiye bende attım tuttum hep dün bu denli eleştirilmeside çok haklı ama yuhlamak olmadı,yakışmadı bize.Gerçi bunun da suçlusu yine sayın hocamız.Adamı yuhlatana kadar sahada tutmasaydı.Baki asla adem ve çağdaş gibi ********ce hareketler yapmadı,iyi niyetli bir adam olduğu çok aşikara ama kabiliyetmidersin,sol bekte olduğu içinmi dersin yapamıyor işte.Artık umarım tigana 11 başlatmaz,çünkü hem çocuk çok zarar görür,hem benim takımım o zararı görür..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
|
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kesinlikle Yapilan Haraketin Doğru Ve Yerinde Olduğunu Savunuyorum Beşiktaş Taraftari Yeri Geldiğinde Alkişlar Yeri Geldiğinde Tepkisini Koyan Bi Taraftardir. Bu Sadece Baki Için Değil Tüm Oyuncular Ve Tigana Içinde Geçerlidir . Artik Daha Fazla Hata Yapmadan Kendilerine Bi çeki Düzen Vermelidirler Yoksa Bugün Bakinin Başina Gelen Olayin Tüm Oyunculara Ve Tiganaya Bir Uyari Olmasi Gerektiğini Düşünüyorum
__________________ KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKKKK........GE Lİ YO RUZZZZZZZZ ![]() | ||
![]() |
![]() | #35 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #37 | ||
3 Hece 8 Harf ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hadi bakiye kapasıte derız gecerız gokhana genc derız gecerızde yalancı kahramanı oynayan kleb ı anna mıyorum adamın bırtane yanpas harıc yaptıgı ısyok asıst yok top calma desen arada gol desene senede ıkı tane adamın tek yaptıgı yana pas bence kleb boyle devam ederse yol gozukur onada kendıne gelmesı lazım gercı ıkı senedır ha acıldı acılacak beklıyoruz ama | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | gençlerbirliğinin oynatmadığı adamı oynatan beşiktaşa yazık edio tigana. adamda top kapma yok, kademe anlayışı yok, ofsaytları bozuo, pas verme yeteneği hiç yok. adam tam anlamıyla sıfır. yedek klübesinde görmeye bile tahammülüm yok
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Onu Yuhlayanlardan Biride Bendim... Haketti.. Hem O Hemde Tigana.. O Formanın O Aldıgın Paranın Hakkını Vereceksin..! Ne Yani Bakiyi Oyundan CIKARMAN İcin iLLa Yuhlamamızmı LAZIM MÖSYÖ...! ??
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |