![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: sizce penaltıları kim kullanmalı ? | |||
bobo | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 1,28% |
nobre | ![]() ![]() ![]() ![]() | 4 | 5,13% |
g.güleç | ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 | 3,85% |
delgado | ![]() ![]() ![]() ![]() | 12 | 15,38% |
ricardinho | ![]() ![]() ![]() ![]() | 29 | 37,18% |
i.akın | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 1,28% |
burak | ![]() ![]() ![]() ![]() | 6 | 7,69% |
koray | ![]() ![]() ![]() ![]() | 9 | 11,54% |
kleberson | ![]() ![]() ![]() ![]() | 9 | 11,54% |
i.toraman | ![]() ![]() ![]() ![]() | 4 | 5,13% |
Katılımcı sayısı: 78. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #56 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | seyircinin isteğine göre penaltıyı atacak adam seçilir mi? bu nasıl bir mantık, delgado ve ricardinho aynı anda kadrodayken nobre'nin penaltı atması ne demek oluyor? penaltılardaki tercih sırası delgado ve ricardinho olmalıdır, tartışması bile abest, delgado basel'deyken tek penaltı dahi kaçırmadı, bir kere kaçırdı diye bir daha atmaması büyük saçmalık, bir saçmalık da tribündeki beşiktaş seyircisinin tutumu, herşeye hakim olduklarını zannediyorlar, artık penaltıyı atacak adama kadar karar mercii durumuna gelmişler, sadece takımı desteklesinler, eleştirilerini de adam gibi yapsınlar... bu ne ya, yeter artık!!!!!!!!!!! | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu laf banaysa ben penaltıcıyı biz seçelim demedim. Sadecebu konunun da canımı sıktığını belirtmek istedim. Bence de degado atsın.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #58 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | kim iyi atıyosa o kullansın ...idmanı izleyen bilir
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #59 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
dün akşam penaltı kararı verildiğinde tribünler nobre atsın diye bağırdı, onu söylemek istedim, saha içine bu kadar müdahale etme haklarını onlara kim veriyor anlamıyorum... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |