![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Sizce Tottenham yenilgisine rağmen gruptan çıkabilecek miyiz? | |||
Evet | ![]() ![]() ![]() ![]() | 33 | 64,71% |
Hayır | ![]() ![]() ![]() ![]() | 18 | 35,29% |
Katılımcı sayısı: 51. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Eleştiriye evet , ama hakaret yakışmıyor...Hakaret ettiğin kişi halihazırda BEŞİKTAŞ teknik direktörü...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı: üzerinde sürekli olarak durduğum bu işte, bizler eleştirmiyoruz, hakaret ediyoruz, hatta ileriye gidip küfrediyoruz, adam olmayız... | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ayıp ya bu ne biçim yorum terbiyesizlik yapmanın anlamı yok. Daha 3. mesajda yazıklar olsun...
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | biraz yavaşşş ol teknik direktöre özellikle bizim teknik direktörümüze bunu diyemezsin eleştir ama hakaret etme | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Guest
| ben kesinlikle İnadına Tigana diyenlerden değilim , forumda en çok tiganayı eleştirenlerden biriyim ama ne olursa olsun bu yorum bırak hiçbir BJK liyi hiçbiri nsana yakışmaz..klişe bir laf ama allahın yarattığı ile asla dalga geçmem yorum yapmam..Konu içinse bencede Tigana - Runje - Baki başta olmak üzere yanlış oynatılan bu kadro ile bu taktik ile çıkabileceğimize İ-NAN-MI-YO-RUM | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |