![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #265 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ne alaka? Nasil bir mantik bu?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #267 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu parayı klübe hibe edeceğini daha seçildiği ilk zamanlar söylemişti,klübü 17 milyon dolar borçla alıp bu borcu 100 milyon dolarlara çıkaran da kendisi,dolayısıyla verdiği bu parayı da geri almayı haketmediğini düşünüyorum,şimdi kurdun mu alakayı?
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #268 | |||
Guest
| Alıntı:
100 milyon dolarlara ![]() | |||
![]() | #269 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | alla alla 100 milyon a çıktığına hemen inanıyosunuz da buna mı inanmıyosunuz. Böyle mantıklar kurmaktansa hiç bir habere inanmayın daha iyi. Şu borcu abartıp durmayın 100 de olsa kapatabilir BJK bu borçları. | ||
![]() |
![]() | #270 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendimce sunu belirtmek istiyorum demiroren yonetımı ahmet cakarın dediği gibi''Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır''demiyor bence demirorende olumlu olumsuz yaptıklarını tartıp baskan olmustur ve ayrıca secımlerde demıroren yonetımıydı ve sahısların makamı olmadığı için istediğimiz gibi eleştirir ve olumsu tavırlar içine girebilirdik ama artık demıroren yonetımı yok beşiktaş yonetımı var ve arkasında durmalıyız bu tigana içinde geçerli tiganada artık devam etme kararı aldığına göre tiganayada tam destek vermelıyız ve imzamızdaki antı tıgana forza tıgana yazılarını kaldırmalıyıız birlık ve butunluk içinde olmalıyız sn.yıldırım demirorene ve yonetimine başarılar dilerim hayırlı uğurlu olsun
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |