![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #31 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     ben bu kadar zamanda koyuna okuma yazma öğretirdim ama tigana hala bu adama orta sahada oynamayı öğretemedi. hiç bir şey olmaz bu adamdan. tigana gider serdar efsanesi biter merak etmeyinn    
				__________________   EN DERin sevgilerimle LOVE FROM ENDY LOVE FROM ADANA  |  ||
|   |  
|   | 
|    |  #34 | |||
|    Banned  ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006  Yaş: 46  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     Alıntı:  
 valla serdar bu sezon benim en beyendigim futbolculardan birtanesi..eger üzerine düsersek cok büyük olacak... 
				__________________   bjkliyiz  |  |||
|   |  
|    |  #35 | |||
|    Banned  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     Alıntı:  
 Evet, alttarafi cocuk orta sahada 5 kisinin fiziksel eksikligini kapat 5 kisi icin mucadele ediyor. Ustelik FB macinda Alex ve Appiahi tek basina sahadan sildi, hele 19 yasinda olmasi en buyuk dezavanataji! Bence hemen gonderip yerinde Mehmet Sedef oynamali! 
				__________________   INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!!  |  |||
|   |  
|    |  #36 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 26   ![]()  |     serdar ileride iyi olabilir ama klebersonda serdarda çok yetersiz.serdar hucuma hiç katkı sağlamıyo kleberson yanında oda çok pas hatası yapıyo.bu 2linin yerine koray önlibero oynamalı ve kaliteli bir yabancı alınmalı    
				__________________   SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON   |  ||
|   |  
|    |  #37 | ||
|    Banned  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]() ![]()  |     benimde begendim oyunculardan birisi biraz daha sabirli olursak bu büyük futbolcu olabilir o kapazite var henüz 19 yasinda !!    
				__________________   Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız......  |  ||
|   |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |