![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #72 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar hiç bir spor gazetesini almıyalım...bugün show tvye bakıyorum.1,5 saat boyunca ezik ile cinconların aralarında oynadıkları maçları yayınladılar.kartalımızın bu takımlarla oynayacağı zaman hiç böyle bir şey yapmadılar.bence show tvyide seyretmileyim..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #73 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Özellikle star izleyin çünkü tüm ezikler starı izlememe boykotu almışlar reytıngı düsürmek istiyolarmış inadına star izliyorum bende
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #74 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bencede güzel fikir,star izliyelim..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #75 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaklasik 7-8 senedir gazete mazete almiyorum sade bu eziklerin yüzünden fotom. fanatik. bas sayfalari ezik arkasi sahibe bizi ortaya siradan takimlarin arasina yahu arkadaslar Türkiyede malesef seyredilecek okunacak dogru dürüst gazete kanal yok cogunu zabetmisler ezikler, ayrimcilik dorukta hepsinin ALLAH belasini versin | ||
![]() |
![]() | #76 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | aynen hiç bi spor gaztesini okumuyorum,haberleri zaten forumumuzdan en doğru şekilde öğreniyoruz,gerekirse star a da destek veririz,beşiktaşım elele beşiktaşım elele ![]() ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |