![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | mehmet sedefin iyi oynamadığını ve kendini geliştiremediğini hepimiz görüyoruz. kimse gelecekte bu iyi futbolcu olur demesin. oynadığı oyun ve futbol yeteneği 2.lig ayarında. oysa beşiktaş her sene şampiyonluğa oynayan bir takım, gençleri bir kenera bırakıp tecrübe sahibi oyunculardan yararlanmalı. takımı gençleştiriyoruz diyip senelerimizi almasınlar. genç oyuncular ancak takım galibiyeti garantilediğinde ve önem olarak düşük maçlarda oynatılmalı. bu şekilde bütün genç oyuncuları kaybetmekten başka birşey olmaz. | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | her fırsatta mehmet kadar ibrahim a.na sabretseler takımı sırtlar diyodum vazgeçtim bu kadar bana şans tanısalar sabretseler ben bile daha iyi işler yaparım
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | m.sedeften bişi olmaz yada tiagana yanlış yerde oynatıyor.. ama şunu biliyorum asla sol açık adamı değil.. Kiralık versinlerde biraz kendine gelse...
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | ||
![]() |
![]() | #34 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #36 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Sedef'e izin yok Ara transferde birçok takımın iştahını kabartan Mehmet Sedef'e Tigana'dan izin çıkmadı. Devre arasında olgunlaşmaları için genç oyuncuların kiralık gitmesi fikrine sıcak bakan Fransız hoca, "Sedef'e ihtiyacım var" dedi.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | bir ara umutluydum bundan bisey olur dye ama bana sanki cok simarmis gibi ve egoist geldi onun icin kiralik olarak verilsin kendini gelistirsin
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |