![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
senin bu söylediklerini Mustafa denizli hocam bilmiyormu karışmayın denizli hoca nın işine lütfen . Ayrıca özer hurmacı ligin 2. yarsında devamlı sakattı çok ağır bir sakatlık geçirdi bizim maçta 2.yarıda girdi 5 dakka sonra yine sakatlanıp çıktı bilginize duyrulur. | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
mustafa denizli biliyor diye ayrıca hiçbirşey konuşmayacakmıyız arkadaşım | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
| |||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | kimse gitsin demedim ki zaten bu futbolcular kaçmasın dedim sadece febe topluyor hepsini özer,topuz ve bekir irtegünle anlaşmışlar hemde bunu trt söylüyor yani doğruluk payı yüksek | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
mustaha hoca biliyordur tabiki bu oyunculari, ama arkadas burda aramizda konuyu acarak konu hakkinda bilgilerimizi almak istemistir, sonucta burasi forum degilmi?? Hocamiza karismak ne haddimize, herhalde karsisina cikip söyle böyle yap demiyecegiz herhalde.....herkesin kendine göre bi düsüncesi vardir,onuda burda paylasmak hepimizin dogal hakki.......herneysee konuya gelince, bence sezer öztürk, nizamettin caliskan, özer hurmaci, mehmet topuz,volkan sen.....bu oyunculardan 1 veya 2 tanesi alinirsa cok güzel olur BENIM GÖRÜSÜMDE ![]() | |||
![]() |
![]() | #8 | |||
Ben izledim ismail köybaşın ı iyi bir sol bek olur . | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar herkesin görüşünü özgürce söyleme hakkı vardır saygı çerçevesince ,bu forumun tarafı yoktur,eleştiri her zaman olacaktır başkanından futbolcusuna kadar,tek tarafımız Beşiktaşımız
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Sayın adminim arkadaş eleşriri ile hakaret arasında ki farkı bilmiyo anlatırsanız iyi olur bizim tepkimiz hakarete dir arkadaş eleştirecem diye hakaret ediyo ayrıca eleştirininde zamanı yeri vardır derdi olan eleştirmek isteyen forumda ahkam kesmez gider kişinin yüzüne konuşur. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |