![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1191 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | En iyi transferimiz BAŞKAN VE YÖNETİM olur. | ||
![]() |
|
![]() | #1192 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | En iyi ve en gerekli transferimiz BAŞKAN ve YÖNETİM olur | ||
![]() |
![]() | #1193 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok çok özel bir oyuncuya gerek yok..Yeterki iyi pas atabilsin,pas alışverişini sağlasın..öyle 10 gol-15 asist yapmasına gerek yok..dediğim gibi , iyi oyun kursun, pas alışverişini sağlasın.. | ||
![]() |
![]() | #1197 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ---------------Pavluychenko------------------------ ---------------------------------Delgado/Nihat-------------- ---------------------Van der vaart------------------ Tello/yusuf----------------------------------Murat Ceylan ---------------------Fink/Ernst-------------------------- Ismail------------Sivok--------------Toraman------Ekrem ------------------------Rüstü----------------------- | ||
![]() |
![]() | #1198 | |||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #1199 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | niye?? ![]() su anki takim mac basina 4 tane gol yemiyor. bu takim hic yemez ![]() benim kurdugum takim su anki takimdan cok daha iyi ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #1200 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Sergen doğru teşhis koymuş. Denizli, Tello' ya çok fazla görev veriyor. O, bunu yapabilecek kapasitede değil. İyi oyuncu fakat takımın beyni olamaz. Keşke satsaydık... Tüh... Şu forvete dönük orta saha oyuncusunu alsak iyi olurdu ama çok geç kaldık. hrrr.
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |