![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | mehmet topuz bu sene kesinlikle alınmalı bir sene daha beklerse yönetim bu oyunucuyu artık alamaz.gökhan ünal ve vlkan yaman alınmalı baki gitmrli bakinin bu takımda işi yok teknik direktör ise tabii ki louis van gaal | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | niko kranjcar cok yetenekli oyuncu ve genc besiktasin ortasahasi da güclenmis olur forvette de borgetti vallan ve defansa da mellberg yada bekir irtegün ....
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | TABİKİİİİ BENNNNNNNNN GELMELİYİMMM BEN DE KADİR TİNTAŞ BENİ HERKES ÇOK İİ TANIR ŞUANKI KADROMUZDAKİ ÇOĞU FUTBOLCUDAN EMİN OLUN ÇOK DAH İYİYİM AMA BAZI NEDENLERDEN DOLAYI OYNAMIYORUM ARTIK NEYSE ARTIK | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bize iş yapacak türkiyeden sadece iki veya üç futbolcu varbiri kaleye hakan arıkan diğeri ya mehmet topuz yada gökdeniz ama mehmet bize daha uygun yani volkan yaman, memet yıdız felan topçular zaten bizde var hemde çoooook... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |