![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ya defansa Makalele ve Helguera gibi oyuncu lazim.Ortasahaya Ze Roberto Forvetede Colin Kazim veya Tuncay gibi bi adam olursa Besiktas sampiyon olur... ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 1. Christiano Lucarelli Boy:1,88 Yas: 31 Takim: AS Livorno 2004/2005 Sezonda, Serie A'nin Gol Kirali oldu ! (24 Gol). Cok sert, israrli ve istekli bir oyuncu. ![]() YouTube - Cristiano Lucarelli= | ||
| |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 2.Sergio Leonel "Kun" Agüero Boy: 1,72 Yas:19 Takim: Atletico Madrid Cok Genc ve yetenekli bir futbolcu.. Suan atleticodan ayrilmak istiyor.. ama Inter ve Valencia gibi Takimlarda onun pesinde. ![]() YouTube - Independiente: 4 - Racing: 0 - Gol Sergio Kun Aguero= YouTube - Sergio "KUN" Aguero - My Way | ||
| |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 3.Vincent Kompany Boy: 1,90 Yas:21 Takim: Hamburger SV Uzun boylu stoper ! Tam bize lazim olan futbolcu. Gecen sezonun cogu zamani sakatdi ve..bi türlü mutlu olamadi. Suanda mutsuz.. Saglam Hoca.. kapisini calsak rettedecegini hic sanmiyorum Kendim Hamburgda oturuyorum ve Bundesligayi cok seyrediyorum.![]() YouTube - Brilliant defending by Kompany YouTube - Vincent KOMPANY scores!!= (Kaleciyi hatriladinizmi ) | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | makele(asunçao)-juan +piquene =perfec | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | alfonso alves
__________________ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |