![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #561 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | genc olsun kim olursa olsun yaslilari getiriyoruz huzur evi gibi olcak valla | ||
![]() |
|
![]() | #562 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İyi oyuncu alacaklarına dair olan inancım azaldı, şimdi gidip ucuz ve yaşlı bir oyuncu alırlarsa maalesef şaşırmayacam.İnşallah beni yanıltırlar da Beşiktaşımı uçurucak, derleyip toparlayacak isimleri getirirler.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() |
![]() | #563 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
kocum bunlar hepsi...süper isimler ama hepside avrupanin önde gelen külüplerinde oynuyorlar..bizde bu yönetim varken bu oyunculari rüymizda bile göremeyioz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #565 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Cocuk 17 yasinda ve Barcelona bonservisini 60 milyon.Mehmet Tpuzu alacak paramiz yok sen hangi oyunculari öneriyorsun ![]()
__________________ The Champion was born in 1903 | |||
![]() |
![]() | #566 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar..forvete adam kesin alinacak bildim kadariyla..bitim yönetimin aklima biraz basinda olsa..Milan barosu besiktasa getirebilir suan lyonda oynuyor ve bonservis bedeli..7 mil..deddim gibi bizim yönetimde biraz akil olsa parayi basip alir..büyük is yapmis olur
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #567 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | abi dogru söylüyosunda cocuk o kadar iyi degil bence zaten pazar ücreti 2.500.000 Dollar aynen theo walcottda öyle her genc iyi oyuncu simdi süperse gelecegin en iyi stari olacak dige bisey yok dos santosda aynen öyle adam 2.000.000 Dollar nuri sahin simdi yasina göre iyi oynuyo ama 5-6 sene sonra ondan bi ronaldinho olacagini sanmiyorum | ||
![]() |
![]() | #569 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bizdeki higuain bence süper oyuncu aslinda ama sadece 1.200.000 Dollar bu cocugun kardesi Real Madridde oynuyo kardesi 3 yas daha genc ama 15.000.000 bence kardesi o kadarda iyi oynamiyo abisinden ama yinede daha pahali cünkü avrupa takimlarinin isimleri var türkiyeyi avrupada gibi görmpyorlar görüyüroz kejman ispanya ligindeyken 20.000.000du o kadar fazlada olmadi geleli fenere gelince adam hemen 9.000.000a düstü roberto carlosda aynen öyle gecen sene real madridde 9.500.000 Dollardi simdi bi sene gecmedi hemen düstü 5.000.000 Dollara | ||
![]() |
![]() | #570 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ------------Rüstü Recber------------- S.Kurtulus--Ismael--Toraman--hayrettin ---------------TeyTEy-------------- Serdar Özkan---------------------Tello ----------Matias Emilio Delgado-------- ----------Holosko----bobo-------------
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |