![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ....................Hakan/Rüştü..................... Serdar.....Haggui.....Toraman/Zan.....Kadlec ................Sivok...........Cisse............. ..... Serdar/Holosko.......Delgado.......Tello/Aydın .................Adem/Batu/Nobre.................. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Adem'i bi daha geri almaz yönetim onu çıkaralım. Batu daha 17 yaşında onuda geç. Boboda giderse Carew tarzı bi isim + Nail Tırbaç iyi gider.
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | fbeden vede gs den alamayalimda anadolu takimlarindan sisteme uyan oyuncular olabilir CARSI HERKESE KARSI...
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | et'o(bercelona),a.cole(chealsea) et'o alınırsa forvet tmm a.cole alınırsa deli ibonun yerinede tmm
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Dün gece Real Madrit - Zaragoza maçını seyrettim. Zaragoza'nın stoperini çok beğendim. Sergio. Bir sarı kart gördü, bir de gol attı. Süratli, teknik, tecrübeli ve en önemlisi çok basit bir şekilde topu oyuna mükemmel sokuyor. Top kendisindeyken, pozisyonu zor da olsa bir bakıyorsunuz 30 metre ilerideki adamın ayağına eliyle koymuş gibi servis yapıyor. adamın adrese teslim paslarına bayıldım. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İlk anda önerebileceğim, Türkiye'de oynamaları, iyi futbolcu olmaları ve Beşiktaş'ın gerçekten ihtiyacı olan bölgelerde görev yapmaları nedeniyle RAZUNDARA TJIKUZU ve MARCUS VINICIUS CESARIO(Genç ve de potansiyeli yüksek bir oyuncu bence). Diatta,Higuain ve Gordon transferlerini gördükten sonra macera aramayıp bu iki adamı almalıyız.Bobo'nun kalıp kalmama durumuna göre 2 sağlam yabancı ve 1-2 kalburüstü yerli ile transferi halledebilirler. MARCUS VINICIUS CESARIO(22 Mart 1985) 21 Maç 5 Gol 8 Sarı Kart RAZUNDARA TJIKUZU(6 Aralık 1979) 30 Maç 5 Sarı Kart Konu phaselis tarafından (12-05-2008 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |