Alıntı:
iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı
ya bu gün okuduğum bir haberde Bayern ortasahasına Arjantinli birini alıyormuş...yani gerçekten Delgado bahsedildiği kadar büyütüldüğü kadar büyük bir yıldız olsa neden Bayern gitti başkasını aldı.....ayrıca uefa da çok gol atmış bir futbolcu....Delgado kötü demiyorum çok klas ve yetenekli bir futbolcu ama bahsedildiği gibi dünya yıldıız bir futbolcu değil....Messi bu gün kaç yaşında ve Arjantin ulusal takımının formasını giyiyor...yani Delgado neden o formayı giymiyor...o formayı Delgado'dan önce giyecek futbolcu sayısına bakalım...şuan kanat problemimiz var sponsorumuz olan ülkerden keşke bu yönde transfer yapmasını isteseydik diye düşünüyorum....Delgado gitsin demiyorum yanlış anlaşılmasın mevkisinde oynatılmıyor bu yüzden faydalı olamıyor....yani faydalı olsun diye aldık biz Delgado'yu... |
kendi futbolcularımızı bu kadar küçük görmeye hakkımız yok adam geçen sene uefa da attığı gollerle adını duyurdu .. Sakatlıktı uyum sornuydu derken daha kendini ispatlayamamış olabilir bu onun kötü topçu olduğunu göstermez. ben inanıyorum birgün patlayacak..