![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | allahım ya çok korkuyorum nerdeyse her haftamız stresle geçti.artık yenelim şu fenerbostanı da rahatlayalım ya.ama içimde özllikle 2 yarıdan tibaren çok kuvvetli bi his var şampiyon biziz.ama büyük konuşmamak gerek ne de olsa bizde bi burak bi tigana bi de baki var işde onlardan çok korkuyorum... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 1 2 3 4 ....cekirge epeydir sıcrıyor ama artık cekirgeninde dermanı kalmadı...son iki macta verdigimiz pozisyoları verirsek bu sfer olmaz ...4lü defansın önünde kesin 2li olmalı biri serdar digeri iyilestiyse koray oynamalı. koray sakatsa fahriyi orda kesin oynatmalı..fener eskis kadar direncli olmayacak aurelionun yerinde büyük bir ihtimalle ........ tümer oynayacak.bide su ofsayt taktigi insallah basımıza iş acmaz | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | inşallah bu maçı alırız.ve şampiyon oluruz.ama haftaya yapacağımız şerefsi.... bursa maçı bence daha önemli.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sana katılmıyorum arkadaşım ezikleri yenersek sorun kalmaz bursa maçı en kolay maçımız olacak görüceksiniz çünkü çok gergin olacaklar yeterki biz sakin olalaım kazanamayacağımız maç yok hem bursa bizden daha zor durumda olacak bu hafta da yenilirse büyük ihtimalle zaten tekrar ligden düşerler bizden sonra trabzon ve galatasarayla oynuyorlar tekrar ezikler maçına dönersek iyi konsantire ve sakin bir oyunla bu işin ded üstesinden geliriz hatta beraberlik bile kötü sonuç olmaz ama kesin kazanırız diyorum çünkü takımıma güveniyorum
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Sadece BeşikAŞK ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Eğer kazanamazsak ki İnşallah kazanacağız.Herşey bizim için çok zor olur.Hem takımın hem de futbolcuların çok iyi hazırlanması ve yüreklerini ortaya koyması lazım.
__________________ BEŞİKTAŞ (RUHUNUZ YETER) ![]() | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Haydi beşiktaşım şampiyon ol güldür yüzümüzü, sabahlara kadar eğlenelim. HAYDİ
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |