![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #103 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Allah belani versin Tigana insallah ****** olup gidersin Eziklerin bir tane isabetli sutu var oda gol oluyor bizimkiler bastiriyor ama gol atamiyor 70 dakika boyunca adam ne bicim sistemle oynatiyor bjk nin kanat adamlari yok diyebiliriz,neden korayi oynatmaz? neden GS i yendigimiz taktikle oynamaz? Zaten ne oldusa KORKAK oynayan TIGANANI yüzünde oldu anamadigim bir sey daha var BJK neden Kadiköyde yenilmiyor ve evinde eziklere yeniliyor? ben onu anlamadim | ||
![]() |
![]() | #105 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | geçmiş olsun bazı ruhsuzlar yuzunden sampiyonluk gitti
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #108 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hayirli konus ya. Tamam herif salak salak sistemle oynatiyor ve Delgado gibi birisini niye cikartigini halen anlamakta zorluk duyuyorum, ama üzgünlükle/sinirlilikle böle demecler vermesek, moralim pis bozuk ya.
__________________ {o,o} {o.o} {o,o} |)__) |)_(| (__(| -"-"- -"-"- -"-"- O RLY? YA RLY! NO WAI! | ||
![]() |
![]() | #110 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Anliyorum seni, biz kafamizi dik tutalim, belki kayip ettik ama onlar daima ezik olacaklar. Bu da ben biraz olsada teselli ediyor. ![]()
__________________ {o,o} {o.o} {o,o} |)__) |)_(| (__(| -"-"- -"-"- -"-"- O RLY? YA RLY! NO WAI! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |