![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aynen takımın tuncaydan sonrakı ruh halı hıç ıyı değil tam bızım ıstediğimiz gıbı şöyle 2-3 tane atarsak ınşallah lıgede yansır. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | lütfen kımse kesın konuşmasın bnce çnku allah çok buyuk hıç bellı olmaz hayatta ne olursa olsun kımse buyuk ve kesın konuşmasn bnce ama herksn dşuncesı kendıne tabı.şerıf içinde öle dıoduk ıyı top oynadık ama zarzor 1 tane atabıldık. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | o maçta dünkünden daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum, en azından şamp. ligi önelemesi gibi bir maçta çençlere ilk defa şans verilmesi ve kazandıkları özgüven sayesinde artık her maç için daha alternatifli bir kadroya sahibiz... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Kazanacağımıza inanıyorum, o maçı kazanırsak moral açısından takım daha da güçlenecek ve turu rahat geçeriz inşallah.
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | alıcaz..baska yolu yok..herkes bunu farkında artık!! burda kalıp carsı ankarayla izlemek isterdim ama nasip deilmis..baska maclara artıkın ![]()
__________________ if you're alone at night, alone in your bed if your home is as empty as your heart if you're alone at night, alone in your bed tell me, what does it matter who is right? | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hocamız Ertugrul Saglam imza attıgı gün söylemiştim o günden beri imza olarak kullanıyorum bundan sonra herkes Beşiktaştan korsun... Ertugrul hoca yıldız istemedi yıldız yarattı
__________________ En SAĞLAM Beşiktaş Geliyor ..! Yuvana Hoşgeldin ERTUĞRUL SAĞLAM...! | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Iddaa oranları - Maç Kodu:562 BEŞİKTAŞ: 1,95 X:3,00 FB:2,80
__________________ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |