![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #182 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | FORUMU %99 u dese gene tınn umrumda deil..ben saten %99 bölümü takmıorum %1lik bölümün futbol görüşüne inanıyorum saygı duyuyorum yani ben sallamam öle şeyleri oki...ayrıca nie bu adkar geriliosn ki ben içimden geçeni söledim luce die...amma zoruna gitti
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() | ||
![]() |
![]() | #183 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | bu sebepten dolayı zaten banlama yapılmaz ama sun son 2 gündür bazı kişiler göze batıyor sende göze batam diye uyardım tehdit etmedim bak chatbox hala kapalı abarttıgım yok foruma zorunamı gitti diye yazı yazılması normalse ben birşey demiyorum resmen tartışma ortamı yaratıyorsunuz biraz sakin olun bir birinizin fikirlenie saygı duyun ya 2 GÜN DÜR YIRTINIYORUM KOSKOCA KONULAR AÇIYORUM ARKDAŞLAR OKUYUN DİYE BAKIN CHAT BOX KAPALI ARKKADAŞLAR SEBEPTE BU TARTIŞMALAR BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #184 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() | |||
![]() |
![]() | #185 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya bakın ben tek kişi hatalı demiyorum lafı istediğiniz yöne çekmeyin ama burda 2 kişinin tartışması 6000 kişilik frumun chatbox kapanmasına sebep oldu şimdi yine aynı şeyler hala aklınız başınıza gelmiyormu biraz sakin olun birileri luceyi ister diğeri sameti öteki ertuğrul başkası lippi kimene ya bu kişisel düşünceler kimse burda başkasının beşiktaşlılıgını srgulamasın yorumunu yapsın eğlenmesine baksın başkasıyla polemiğe girmesin burası tartışma platformu değil arkadaşlar !!!
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #188 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Arkadaşlar Ukrayna basınına baktım Lucescu Türkiye'deki son yılındaki gibi isyan ediyormuş haksız da sayılmaz çünkü Dinamo Kiev'in başkanı ile Ukrayna Futbol Federasyonu başkanı kardeş!...Bu yüzden ayrılacağını düşünüyorum Lucescu BEŞİKTAŞ'a yakın bence ![]() | ||
![]() |
![]() | #190 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Lucescu aranan kan. 100. yıldan sonraki sezon şampiyonluğun gitmesi lucescunun değil Serdar bilgilinin işidir. Luce uçurur bizi. Beşiktaştan Shaktara gidincede ispatladı kendini
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |