![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #82 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | o döküntü kayseriye avrupada oynattığı futbol ortadayken sizin bu tür söylemleriniz olmuyor üstad. başarır allahın izniyle. yeterki harcamayalım
__________________ Bütün Renkler Siyahta Başlar, Beyazda Biter. | ||
![]() |
![]() | #87 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Siz Öyle Sanın kimi Alıyorsunuz hemen. Kayseri Topuz ve Ünal'ı satmayacak! ![]() Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'la anlaşması üzerine yıldız isimleri Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'unda Siyah-Beyazlılar'a gideceği haberlerine Kayseri'den yanıt... ![]() Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı kesinlikle satmayacaklarını belirtti. Hurma, yaptığı açıklamada, başarılı oyuncuları Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın Beşiktaş, Galatasaray veya Fenerbahçe ile anlaştıkları yönünde basında sürekli haberler çıkmasına tepki gösterdi. Bu konuda çıkan haberlerin tamamının asılsız olduğunu ifade eden Hurma, şunları söyledi: ''Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal Kayserispor'un sembolüdür. Sembolümüzü satmayı kesinlikle düşünmüyoruz. Bunu defalarca söylememize rağmen halen her gün oyuncularımızın 3 büyüklere transfer oldukları yönünde haberler çıkıyor. Kulüplerin bu konuda fazla ısrarcı olması da ahlak sınırlarını zorlamaya başladı. Biz futbolcularımıza 3 büyüklerin verdiği maddi ve manevi her türlü imkanı verebilecek güçteyiz. Zaten Gökhan'ın iki, Mehmet'in 1 yıl daha bizimle sözleşmesi var.'' YABANCI OYUNCU SAYISI Gelecek sezonda daha güçlü bir takım ortaya çıkarmak için transfer çalışmalarına şimdiden başladıklarını hatırlatan Hurma, takım kadrosunu büyük ölçüde koruyacaklarını ve takviyelerle kadroyu güçlendireceklerini kaydetti. Federasyonun yabancı oyuncu kontenjanı konusundaki kararı açıklanana kadar, yabancı oyuncu transferi konusunda yavaş hareket ettiklerini bildiren Hurma, yerli ve yabancı birçok futbolcu ile görüştüklerini, takıma faydalı en iyi oyuncuları transfer edeceklerini söyledi. Yabancı oyuncu kontenjanının artırılmasını taleplerine destek verdiklerini vurgulayan Hurma, şöyle devam etti: ''Yabancı oyuncu sınırlaması olduğu için yerli futbolcuların fiyatı da yükseliyor. İkinci Lig'de oynayan futbolculara bile talip olduğumuzda, çok yüksek bonservis bedelleri isteniyor. Daha düşük fiyatlara aynı işi yapabilecek yabancı oyuncu almak mümkün. Yabancı oyuncuların fiyatının daha yüksek olduğu yönündeki görüşlere katılmıyorum. Yabancı oyuncu kontenjanının artırılması takımların dünyaya açılmasını da kolaylaştıracaktır.'' | ||
![]() |
![]() | #89 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ben geçen sene başından itibaren Tigana aleyhtarlığı yaptım tepki gösterip kombine bilet almadım.Bu sene de almayacağım we Ertuğrul Sağlam'ın yeterli kapasitede bir t. direktör olmadığını savunup onun da gönderilmesi gerektiğini yazıcam. Yine 10. haftada şampiyonluğa hawlu attıktan sonra bu sitede yazılanları şimdiden okuyorum gibi..Ama bu sefer bana tepki gösterenlerin yazılarını kendi mail adresime kaydedip seneye kötü sonuçlar gelmeye başladıktan sonra buraya Ertuğrul Sağlam aleyhtarlığı yapanlarla karşılaştıracağım.Ben kahin filan değilim ama genelde geleceği görürüm.Buna halk arasında görünen köy yakıştırması da yapılmıştır ama bazen beyin ve kalp gözün önüne geçip gerçekleri görmene engel oluyor. Ertuğrul Sağlam çok iyi bir beşiktaşlı olabilir ama bu kesinlikle beşiktaş t.direktörü olabilmesi için yeterli sebep değildir. Bakıyorum da herkes yabancıya düşman. Ben anlamıyorum bizim milletimizi. Ya kardeşim bakın Kore'ye bakın Japonya'ya adamlar yabancı antrenörler getirip kendi antrenörlerinin onlardan birşeyler kapıp futbolu öğrenmeye çalışırken bizimkiler sanki kendileri dünyanın en zeki antrenörlerine sahipler ya hiç yabancı istemiyorlar. Getireceksin 2-3 tane kaliteli yabancı sonra kendini geliştireceksin onlara ihtiyacın kalmayacak. Ama bunu Japonlar Koreliler yapar da biz maalesef hiçbir zaman yapamayız o yüzden de hep kendi beceremediğimiz işleri yabancılara wemeyi gurur kaynağı yaparız. Vazgeçelim artık bu tezat düşüncelerden we işi ehline werelim. Artık atın bu sonuca göre yorum yapan zihniyetleri. Antalya küme düştü ama bütün sezon Kayseriden daha mı kötü top oynadı kadrosu onlardan daha kaliteli olmamasına rağmen ? Ama yok hayır onlar küme düştü kayseri 5. oldu futbol kalitesi teknik zeka önemli değil benim için önemli olan tesadüflerdir ben 1 adım önce gerçekleşen tesadüfün 1 adım sonra da gerçekeleşebileceğine inanıyorum diyorsan ertuğrul gelsin seneye de bizi 5. yapar we istikrar uğruna takımda kalsın diyenler de 10 sene 4. olup güzel bir istikrar yakaladığında heralde muratlarına ererler böylece bu tartışmalar da bir son bulmuş olur..inşallah..
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #90 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | BENCE SADECE MEHMET TOPUZU ALMALIYIZ
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |