![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #131 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
|
![]() | #132 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sporcularımız bu maçı alacaklarına gerçekten inanırlar ve yüreklerini sahaya koyarlarsa rakibe bu baskıyı hissettirebilir ve maçı kazanabiliriz. Porto Latin futbolu oynuyor.Biz de de Latin ağırlıklı oyuncular bulunuyor.Bana göe Porto takımına ters gelen bir futbol yapımız olacaktır. Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan futbolcularımız seyircimizi de arkalarına almayı başarabilirlerse bu maçı kazananır en azından berabere kalırız. Şampiyonlar liginde evimizdeki maçları kazanmak demek UEFA'yı garantilemek demektir.Şansımız yardım ederse gruptan bile çıkabiliriz fakat lk maç sonrası bu gerçekten çok zor görülüyor.
__________________ Sevgiler ve saygılar sunarım... Kartal TEKİN | ||
![]() |
![]() | #133 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kardeşler valla ben inançlıyım. takımımız gerçekten çok iyi aslında ama taktiksel olarak yanlış oynattı ertuğrul hoca son 3 maçta. o nedenle bu durumdayız. ilk başlardaki taktikle oynatmalı takımı. porto nun bizden ne üstünlüğü var şu anda bir düşünün. canınızı sıkmayın sadece giyin formalarınızı yürekten destek olun oyuncularımıza yeter.gerisi Allah'a kalmış artık. inanmak kazanmanın yarısı... ama şunu da ekliyorum,gs,denizli ve marsilya daki oyun sistemini koyarsa hoca,yandık demektir...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #134 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hala ertuğrula dokunduruyosunuz ya anlamadım kardeşim bi gol olduktan saonra bile sevinmeyen futbolcular ölü gibi sorun futbolcularda siz futbolu iyi biliyosunuz herhalde çıkın da siz oynatın bakalım mucadele eden bi futbolcu söleyin bana çağrı ewet bekliyorum futbolcu mucadele etmezse teknik patron bişey yapamaz.futbolcular hemen kendilerine gelmeli çok önemli olan maçı kazanmalıyız başka çaremiz yok bunun bilincine varmamalılar eğer yine aynı oynarlarsa s..gitsinler.bize beşiktaşlılık ruhunu taşıyan adam gibi adam vicdanı olan orda onları destekleyen taraftarı için gerekirse kanının son damlasına kadar savaşan mucadele eden futbolcular lazım.
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
![]() |
![]() | #135 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Futbolcularda ruh yok ruh..! tamam ertuğrul hoca nın bi kaç taktiksel hatası var o sorun hallolur ama bu ruh olayı bambaşka..! Kolay kolay da düzelmez..! | ||
![]() |
![]() | #136 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Oldukca iyimser bir yaklasim olmus. Ben sahsen bu takimin birakin Porto karsisinda 3 gol atacagina, sampiyonlar liginde geri kala 5 macta toplam 3 defa kaleye sut cekebilecegine bile inanmiyorum, kaldiki gol pozisyonuna girecekler. Bize yildiz diye kakaladiklari Cisse, Delgado, Rico, DIatta, Huguainli kadromuzla sampiyonlar liginde 0 gol, 0 puan, 0 pozisyon ve kalede gördügümüz bol golle agzimizin payini alir, iyi mücade ettik, tecrübesizdik der kendimizi avuturuz. Ligde alacagimiz basarisiz sonuclar icinde 3 günde bir mac yapmak zorundaydik, CL, Lig, Türkiye kupasi futolcularimizi cok yordu der, bu sene alacagimiz 5.lik icinde kilif hazirlariz. Dua etsinlerde üzerlerinde bu ruhsuz ve hirssiz futbolcularin Besiktas formasi var, yoksa oynadiklari bu futbolla ancak 2. ligde 9. olurlar.
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/36606-besiktasimiz-f-c-porto/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 21:13 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |