![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ozaman nobre gıdıyor demektır bu yoksa bobo mu gıdecek...ısler ıyıce karısacak...bosversınler holosko fılan KERLON abıcım bu adamı ezıkler ızlıor ben olsam cok dıkkat ederım bu adama KERLON... | ||
![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya arkadaslar hıguen kac mac oynadı daha da boyle seyler soyluyorsunuz he holosko kotumu hayır alırsak super olur
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | buyuk ıhtımal boboyu satar bızımkıler ah yonetım ahhhhhh
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bizim yönetim ne zaman olumlu iş yaptı ki şimdi olumlu bişey yapacak yok kardeşim holosko yu felan alamazlar biz böle devam ederiz bu yönetim oldukça ben beşiktaşın geleceğinden şüpheliyim.
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Dün tv 8deki ve gooll programında göktuğ sevinçli beşiktaşın ocak ayında holoskoya karşılık diatta ve burağın verileceğini söyledi.Böyle bir gelişme varmış yoksa göktuğ sevinçli boş konuşmaz...Doğruysada millet bize güler valla.Diattayı alıp daha bir sezon bitmeden takasta onu kullanmak nedir Allahaşkına.Valla acıyorum hallerine... | ||
![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ja öncelikle bi diatta gitsin onun yeriine yerli defans alinsin ve baki saten gitsin ricardinho yaslandi oda gitsin onun yerrini kaliteli yabanci alinsin gene genc orta saha alinmasin da gene batariz ve forvete yetenekli birisini
![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nobre satsinlarda.. bobo kalsin artik.. iyi üc tane forvet olunca iyi oluyor | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |