![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
nobreyı neden gonderıyoruz kı adam turk vatandası yabancı gonderılecekse diatta gonderılmelı dıye dusunuyorum | |||
![]() |
|
![]() | #52 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() HIGUEN GIDICEK BAŞKA ALTERNATIFI YOK ÇNKU DEFANSA ADAM KALMIO. AYRICA NIE NOBREYE KARŞI BU KADAR ÖN YARGI VAR ANLAYMORM FUTBOLDAN BU KADARMI ANLAMAYAN TARAFTARIMIZ VAR??? ADAM YERLI OYUNCU NIYE GITSIN BUNU ANLAMIYORUM.ELIMIZDE SANKI ÇOK IYI YERLI FORVET VARDA OYNATMIYORUS. | |||
![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | BAK BU KONUDA HAKLISIN GAYET AÇIK.. | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | O adamı eziklerde izliyor ama sadece izleyebilir zaten.Kerlon dediğin adamı bütün büyük takımların listesinde.Milanından tut realine kadar.Böyle futbolcuları bizden önce kaparlar bize bırakmazlar hayal kurmayalım bence... | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Beşiktaş devre arasında ricardinho'yu satacak bir brezilya kulübüne tahminimce 1.5-2 milyon euroya daha sonra kimi alırlar onu bilmemem ama holosko olacak gibi duruyor. Ayrıca higuein i satmazlar adam ilk defa ülkesinin dışına çıkıyor zamana ihtiyacı var. onun için bekleyecekler. ama ricardinhonun gideceği kesin gibi bişey | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | alabilsek iyi olur aslında avrupanın büyükleri bile takip edio adamı hem o BEŞİKTAK tan başka takımda oynamak istemediğini sölemişti bu açıdanda cazip
__________________ SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ SEVDAMIZ UĞRUNA CANLAR VERDİK BİZ SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |