![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #771 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben gelecekten hiç umutlu değilim yeni transferler çok kötü şuan uyum süreçlerini çabuk atlatmalılar pazar günü işimiz çok zor
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #772 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | daha ilk maç,hemen karamsarlığa kapılmayalım.bence ikinci maç daha iyi olacak.ama yine de iş bitirici bir golcüye ihtiyacımız var.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #773 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Hello my dear friends! You promised me 5-0, as I remember? Where is it? ![]() I think it is very good result for my team, anâ I am very proud of my team! See you tomorrow!
__________________ In Sheriff We Trust! ![]() | ||
![]() |
![]() | #774 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tabi ilk maç için fazla karamsar konuşuyorum ama 4 günde bu takıma sihirli değnek dokunmaz bide bu maçın yorgunluğu.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #775 | |||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
we will win in your stadium with 4 or 5 goals ![]() kuchuk is very dangerous player
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
![]() |
![]() | #777 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | adamlara 5 atsak yeter mi diodunuz gelmiş dalga geçiolar...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #778 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | congratulations, your team tried everthing to make ugly to game and this score appeared, you must go forward front for pass this tour so i think we'll play better than today and pass the tour easily... | ||
![]() |
![]() | #779 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Kötü bir sonuç. Maalesef bazı sornlar hala devam ediyor. Defans çok hata yapıyor. Forvet ihtiyacını umarım yönetimdeki efendiler de görmüştür. Yoksa sonları yakın.
__________________ | ||
![]() |
![]() | #780 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu turu öyle ya da böyle geçeriz, rakip çok pis oynadı, takımımız tam olarak hazır değil, bu belli ama bazı şeyleri doğal karşılıyorum, daha iyi olacağımıza eminim, en önemlisi ertuğrul sağlam önemli bir atılım yaptı ve bana göre ilk maçtan serdar özkan gibi bir adamın farkına varmamızı sağladı, bunlar iyi belirtiler, umutsuzluğa hiç gerek yok, herşey iyi olacak... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |