![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | saadece hayalını kurabılırıs....yıllık yaklaşık 20 mılyn euro alıo bısım yönetım daha 200 bın 300 bın dolar maaş alan basketçılere maaş veremıo bu acizlıkle ne yapabılırlerkı sayelernde ıkıncı sınıf kulüp olmaya doğru hızlı ve ıstıkrarlı bır şekılde gidiyoruz.... | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ya biraz buyuk dusun
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
yıllık 20 milyonu hangi topcu alıyoda bu alacakmış ronaldinho bile okadar alamıyo ki tarihta bukadar para alan bi topcu yok kafadan sallama arkadaşım bildiğin şeyleri yaz | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence alınması o kadar hayal değil.Ama çok büyük bir fedekarlık gerektiriyor.Tek başına bize kupalar kazandırabilecek bit oyuncu.Aldığı parayı 1 yılda karşılayabilir.Rico ve delgado ocak ayında satılıp,üstüne birde sponsor desteği ve klüp katkısı eklenirse bence alınabilir.Ama bunu becerebilecek yönetim bizde maalesef yok. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardeşim uçmakla alakalı diil bence buyuk bir takım olacaksak o topçuyu da alacak düzeyde olmalıyıs yoksa hala ruya aleminden çıkamayız
__________________ | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ya aslında bir çok futbolcuyu alabilirz.Ama yönetim yıldız oyunculara çok para werip mali durumun dahada kötüye gitmesndn korkuyo.Yoksa ben bir futbolcunun beşiktaşta oynamak istemiyorum diyeceğini sanmıyorum.Herşey parada bitiyo.Mesela carlos a fenerden 1 milyon € fazla werseydk direkt bize glirdi.Yani sorun adamın gelmemesi değil yönetimin o parayı wermek istememesi... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | atmayın....
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |