![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eger mesla mehmet topuz gibi adamlarla takasta kullanılabilecekse evt ama takas olmuosa kiralayacaksın ama kiraladıgın takım ankara takımları veya istanbula yakın bursa ve ya izmire yakın manisa gibi takımlar olmiyacak gaziantep sivas rize kayseri gibi takımlara kiralayacaksınki anlasın buyuk takımdan giderse nerelerde hangi sehirlerde gece hayatını bırak gunduz hayatının bile olmadıgı yerlerde oynatacaksın ki anlasın
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
|
![]() | #12 | |||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | |||
![]() |
![]() | #17 | ||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar siz neden bahsdiyorsunuz yaaaaaa burak bu takımda bence herkesden once gonderılmeli............................... adamın hiç yararı yokki hep zarar hep zarar!'!!!!!!!!!!!!!!!!!'!!'!!'!!
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ocakta gidecekler bana kalsa şunları yollarım rüştü mehmet yozgatlı diatta cisse nobre koray bunların yerine süper adamlar ALINMALI ÖNCELİKLE CİSSENİN YERİNE orta alana
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yok sorması ayıp fln diil istanbulluyum hic bir sehrimizi kucuk gordugum flnda yok bunu onceden belirteyim ama gercek olan bi sey varki bu saydıgım hic bir sehirin eglence hayatı istanbul gibi diil bu saydıgım mesela antep kayseri bu sehirlerde istanbuldaki gibi bi kızla dolasmaya kalk bakalım ne oluo hemde unlu birisiyle, bunu solemek istiorum heralde sen yanlıs anladın yani buraya gondericeksin buragı o istanbulda yasadıgı hayatı yasayabilio mu anlasın umarim anlatabilmisimdir yada anlamıssındır
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |