![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence holosko iyi bir futbolcu ama ne BJK ne fb nede gs de oynıyacak bir futbolcu değil bu tip oyuncular böyle vasatı aşan takımlarda yıldız olur sadece | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | adamlar piyasada adam koymadilar iyi takim oldular | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | youla gibi adam olsaydi katilirdim ama.. holoskonun fizyi cok iyi ve sutlari etkili. Suanki Bobo ve Nobreden daha iyi .. ama bizim yönetim uyudu gene.. nese.. bizimkiler birsey alamazlar.. yavas yavas Trabzonspor gibi oluyoruz | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hayırlı olsun.zaten sezon basında almadı bizimkiler şimdide 5 mislini verıp almaları yalnıs olurdu.guney amerıkadan 2 milyon dolara oyuncu getırmeyı severler.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | HEPSI YALAN SEZON SOUNDA BELI OLUR NEREDE IMZA ATMIS HEM SOYLIYENLER ZATEN ISTIFA ETMIS YENI GELEN YONETIM VERIRSE VERIR YOKSAM OLMAZ | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | afedersiniz arkadaslar ama beşiktaş kıçınıda yırtsa nafile çalışkan adam olacak zeki adam olacak...başkan gidecek aziz yıldırımla kardeş kulup olacak birleşip önce ulusoy planını yıkacaklar bak bakalım ondan sonra gs maç alabiliyolarmı adamlar her sezon 15 penaltıyla malı götürüyolar ÇaRŞı NuMBeR OnE | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |