![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #522 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | traş bu adam bence 2 yıldır oynadıgı bitane macı hatırlamıyorum ben bide 10 numara verdiler adama yıldızın sözü bile edilemez bu adam için bence derhal satıp paraya cevirmeleri gereken bi adam | ||
![]() |
![]() | #523 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadas cok dogru diyor kimse kendini kandırmasın arkadaslar siz delgado yerine başka bi adam mı izliyosunuz ricardinho 10000 tane delgado eder bence adam sahaya girdimi şöyle takımı sırtlıyor teknik kapasite pas oranı herşey mevcut adamda cokda iyi serbest vurusu var bence delgado felan fasa fiso hemen gönderilip paraya cevrilmeli | ||
![]() |
![]() | #524 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Artık yeter..adam gibi oynasın ya! Bir iyi,bir kötü..bir türlü standart'ı bulamadı! Bir türlü istenileni tam olarak veremedi..Sergen'i geri istiyorum ben aslında..hala bir şeyler yapabilir! En azından şu performansla oynayan Delgado'dan daha çok iş yapar..nasıl 10 numara ki bu Delgado? Cidden..ya oynasın artık doğru dürüst -çünkü o potansiyel var- .. ya da gitsin artık! verilen paraya yazık!
__________________ Beşiktaş'ım...hayat sensin!! | ||
![]() |
![]() | #525 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu ertuğrul hocayı anlamış değilim forvetin arkasına Delgado gibi adamı almıyor, ondan sonrada gol pozisyonuna giremiyor takım...! bunu herkes gördü Ertuğrul hoca ve teknik heyet hala görecek... ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |