![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hadi tiganda hucum oyuncusu yoktu oynatamıyordu bu bizimkiler diatta ile higuinden daha iyisini buldu anlastı ama hoca onları istemedi aldıkları ortada bu takımı tiganaya wersek uzak atardı ya
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Konu donjuan_84_ tarafından (29-09-2007 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #72 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ertuğrul sağlam'a gitsin diyenlere sesleniyorum: sağlığınız açısından hemen pc'nizi kapatıp yatın, uyuyun, sakinleşin biraz... ![]() sıkılmadınız mı artık teknik adamları göndermekten yaw, ben sıkıldım mesela... ![]() ayrıca defans top kullanamayan "kazmalardan" oluşuyorsa teknik adam ne yapsın, iş savunmadan oyun kurmakta biter, ne yazık ki en çok kızdığımız adam olan i.üzülmez milli takımın banko sol beki, VAH TÜRKİYEM... ![]() | ||
![]() |
![]() | #73 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eğerki böle giderse zor biraz | ||
![]() |
![]() | #74 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bak bu takım luce nin elinde olsa veya onun ayarında bi teknik adamın kesin şampiyon olurduk sen gese nin en ii adamları yokken onları yenemiyosan bide fark yemekden kurtuluyosan (ümitin mallıgı) kimde hata ..
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/36606-besiktasimiz-f-c-porto/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 21:13 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |