![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #212 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() |
![]() | #213 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bunu kim yapmışsa ellerine sağlık harika olmuş yaw bunu gibi bişey yapsa benim favorim nike çok güzel formalar üretiyor inşallah kısa sürede nikela anlaşırlar yönetüm uyuma umbro bizi kazıklıyor ucuz kumaş alıyolar | ||
![]() |
![]() | #215 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
__________________ Allah Affeder; ÇArşı Affetmez!!! | |||
![]() |
![]() | #216 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
kardeşim çok güzel sölemişin ama bazı kişiler formaya deil başka şeye bakıo ama biz ne yapalım onları idare edicez işte
__________________ Allah Affeder; ÇArşı Affetmez!!! | |||
![]() |
![]() | #217 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence beko en guzeliydi tabi pumanin sponsorluguda umbrodan daha kaliteliydi..umarim bu sene daha guzel formalar yapilir ve su adimizin sonuna cola turka eklenmez!
__________________ Kargalar Suru ile Kartallar Yanliz Ucar!!! 1903ten beri en buyuk ask Besiktas(k) | ||
![]() |
![]() | #219 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | LUTFEN Bu yıl formalarımız herkesin hayran olacagi dizaynda yapılsın. Şu HALİL 21' in tasarımları mükemmel görünüyor. . . Sabırsızlanıyorum formalar çıksın bi an önce diye. . . Konu awukat tarafından (05-07-2006 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |