![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #292 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Kartal'da yeni formalar tanıtılacak Beşiktaş'ta yeni sezon formalarının tanıtımı, 19 Temmuz Çarşamba günü yapılacak. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, 2006-07 sezonunda giyilecek forma ve kıyafetlerin tanıtımının, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacağı bildirildi. 17.07.2006 ![]() Kaynak : AA
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #293 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş'ta yeni sezon formalarının tanıtımı, 19 Temmuz Çarşamba günü yapılacak. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, 2006-07 sezonunda giyilecek forma ve kıyafetlerin tanıtımının, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacağı bildirildi. Kaynak: AA İnşalla güzeldir formalar
__________________ Allah Affeder; ÇArşı Affetmez!!! | ||
![]() |
![]() | #297 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | insallah ama ondan önce kaliteli olsun yani colaturka yazisi sökülmesin gerci ozaman Barcaya benziyo.... ![]()
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() |
![]() | #298 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #299 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | walla cubukluyu merak ediyorum sadece bide baska renkte bir formamiz varsa onu da merak ediyorum
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |