![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | boboyu da kimse tanımıyodu ama süper oynuyo görelim bakalım nasılmış
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | vallahi biz futbolcuya göre değil isme göre transfer yapıyoruz nerde ismi güzel adam var alıyoruz ariza makukula adamın ismi güzel gerçekten bende beğendim ama inşallah diğerleri gibi olmaz ama bi bakıma kötü olsa sevilla kiralık göndermez bence bu sefer doğru transfer ne dersiniz arkadaşlar... bu arada sevilla demişken sevillyaya ezikler karşışında başarılar diliyorum bütün kalbimizle sevillanın yanındayız dimi arkadaşlar
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İsim:Ariza MakukulaDoğum Tarihi:04.03.1981Doğum Yeri:KinshasaUyruk:Congo, the Democratic Republic of theBoy:192 cm.Kilo:92 Kg.Mevkii:ForvetForma:- Boy olarak iyiymiş,yaşıda uygun ama hiç seyretmedim.
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çok iyiyse sevilla'da niye oynamıyo.tipik hugain vaakası.gereksiz transfer yapmayalım yine
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
bence beşiktasın tam aradaığı futbolcu.1 93 boyunda cevik golcü ve en önemli özelliği de ileri de arkası dönük oynayıp topu saklayabilmesi.Sevilla da kanoute gibi bir golcunun arkasında kaldı ama cok yetenekli bu sene portekizde sov yapıyor
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla ben de tanımıyorum ama haber çıkmadan önce bi arkadaş bu adamın ismini belirtiyordu onun yorumunu göremedim anlatsın bize nası olduğunu da öğrenelim... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |