|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
09-08-2006, 15:32 | #42 | |||
Tecrübe Puanı: 37 | Alıntı:
hehhe
__________________ Besiktas JK . | |||
17-08-2006, 12:10 | #43 | ||
Tecrübe Puanı: 22 |
Çin Milli Takımı'nın eleştirilen teknik direktörü Zhu Guanghu, eleştirilere rağmen takımın başından ayrılmayacağını açıkladı. Asya Kupası Elemeleri'nde Singapur karşısında oldukça zorlanan ve Shao Jiayi'nin son dakikada attığı penaltı golle galibiyete uzanan Çin'de eleştirilerin hedefinde teknik direktör Zhu Guanghu var. Singapur maçında takımlarının kötü oyununa sinirlenen yaklaşık 26 bin taraftar, Guanghu istifaya davet edince, Çin Futbol Federasyonu'yla Zhuanghu arasında ipler iyice gerildi. Ancak, tüm bu eleştirilere ve oynanan kötü futbola rağmen Çinli teknik adam yaptığı bir açıklamayla görevinin başında olduğunu açıkladı. Zhu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Taraftarların yuhalamalarını ve ıslıklamalarını anlıyorum. Onlar beni baskı altına almak istiyorlar. Bunu bekliyordum. Ancak ben bu görevi kabul ederken, bu tür tepkilerle karşılaşacağımı biliyordum. Fakat, Asya Kupası Elemeleri sonuçlana kadar, yani bu yıl sonuna kadar takımdan ayrılmayacağım" dedi. Bu arada, Çin medyasında çıkan haberlerde, Çin Milli Takımı'nın başına eski Japonya teknik direktörü Philippe Troussier ve eski Sırbistan Karadağ Teknik Direktörü Ilija Petkovic isimlerinden birisinin getirileceği iddia edildi. Asya Kupası, önümüzdeki yıl Temmuz ayında Tayland, Endonezya, Vietnam ve Malezya'nın ortaklaşa düzenleyeceği bir organizasyonla yapılacak. Çin, Asya Kupası Elemeleri'nde E Grubu'nda Irak, Filistin ve Singapur'la birlikte mücadele ediyor. 17.08.2006 Kaynak : İHA | ||
23-08-2006, 16:28 | #49 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 | Fifa Haddini Bil...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |