![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | [quote=NeverMore;533083]yaa delgadoya verdigimiz 5 milyon euro bıle bence haketmiyo paramızı çarçur etmeden daha gusel transferler yapabılırız. Bak kardes bu sözün cok yanlis sen Delgadoyu sade BJK den taniyorsun anlasilan,ben onu Basel den de taniyorum ve baya maclarini seyredim Basel de uefa maclari dahil . Holosko transferini de Hoca bilir Holoskoyu nerde oynaticaksa ama 5 mio holoskaya cok fazla arti Türkiyede zate efendi vari kac tane stoper varki Koray i veriyorlar. Benim fazla inanasim gelmiyor bu habere ama ben Korayin verildigine inanmiyorum ve inanmakda istemiyorum.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bahsedilen rakamlar doğruysa bizim yönetim çok beceriksiz ya Holosko iyi bir oyuncu olabilir ama o kadar para etmeyeceğide kesin verilen paraya Carewi bile alabiliriz ama yönetimin yaptığı işe bakın ya deli olucam | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence koray ve buragı kiralamışlardır.İyişallah bi salaklık yaıp da bonservisini vermemişerdir..
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya bu manisalı yöneticilere helal olsun. adamlar allem etti kallem ietti en sonunda adamı bize 10 milyon dolara sattılar iyimi. bizim enayilerde hemen ağa takıldılar. hani biz siyahi bir futbolcu alıyorduk. alayı yalancı alayı düzenbaz bunların. artık bu yönetimden iyice nefret ediyorum. bu taraftarın tüyü bitmemiş yetimin haklarını çar çur ediyorlar. aynı hatalar devam ediyor. bunlardan adam olmaz. YÖNETİM İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA | ||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı: holosko ii topçu olabilir ama 5milyon euro + koray + burak değerinde bi topçu değil !! o paraya daha kaliteli forvet alınabilirdi!! bu yönetimden adam olmaz!! elimizdeki adamlarında kalbini kırıyouz! koray bizim 3. kaptanımız.. bu kadar kolay olmamalı !!! | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Haber resmileşmeden bence erken yorum yapmayalım.Belki burakla korayı sezon sonuna kadar bedelsiz kiraya vermişizdir.Umarım öyledir...
__________________ No one lives forever | ||
| |
| | #10 | ||
| besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | ohaaaaaaaaaaa yaaaa naaapmış bunlar şakamı ne bu anlayamadım... ya ben 5 milyon euro nun üstüne kötü o burak ı bile vermem... bu beyinsizler korayı bile vermiş rezalet yaaaa. resmen kendi kuyularını kazıyorlar
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” Konu aLi rıZa tarafından (28-12-2007 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |