![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yaa arkadaşlar hadi bu haber doğru olsa bile acaba manisada oynadıgı gibi beşiktaşda oynaya bilcekmi aynı performansı verebilcek mi ? sorun bu asıl degermi yane holosko ya bu para ?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | cisse sakatlandığında ön liberoda kim oynayacak beya kurtuluşmu o durmadan sakatlanıyor o kadar para vereceklerine holoskoya mehmet yıldızı alasidler daha idydi adam çok sağlam ya kuvvetli eğer onu alsaydılar delgado ve bobo dha verimli olurdu forvet hattı daha güçlü olurdu. çok para vermişiz çokkkkkkkkkk
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | nerde o siyahi nouma tipli futbolcu transferde maalsef yine hatalı bir karar alındı.insanın inanası gelmiyor. bu transfer için 5 milyon euro verdiğine mi yanrsın, birde üzerine iki futbocu verdiğine mi (Özellikle korayı ) tamamen yanlış olmaması gereken bir transfer... yönetimi kınıyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bu futbolcuların gitmesine sevindim fakat üzerine 5 milyon avro kesinlikle çook.en fazla 2 milyon verilebilirdi.en az 3 milyon içerdeyiz.İnşallah o paranın karşılığını verir Holosko ne diim.Demekki 2.yarıda kupa maçları dahil en az 15 gol atması gerekecek ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |