![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çok yanlış bir transfer ama bize muhalefet olanlar sene sonu görcek holoskoyu biyerlere göndermeye çabalıcaz sene sonu çnkü holosko bizde iş yapmaz biz kjaç maçta kontra yapıyoruz ki bizde gol atacak..ayrıca cskalı caneri dinlediyseniz o da söyledi holosko bizi kanser etti bakmayın bu sene böle olduguna dedi hayırlısıııı gene kazık yedik
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inşallah gerçekleşmez bu transfer.içim cız etti walla..sadece 5 milyon euro ya avrupadan süper adamlar alırdık..yada arjantin-brezilya gibi ülkelerde yılın oyuncularını bile alabilirdik..bbide merak ettiğim üstte koray'ı veriyolarya hangi koray bu..koray avcı mı yoksa paftan çıkan koray şanlı mı..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu kadar basıretsız yonetım olamaz 5 milyon arti Burak ile Koray burak neysede koray bırakılırmıya adam joker gıbı ış goruyo ertuğrul hoca buna nası onay verır anlamadım
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Aferim hepinize.... hemen bari bobo yla takas etseydik... ya ver akini ve diattayi örnegin... koray yi ne veriyorsun!!
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | evet işte tirübünleri ayağa kaldıran transfer ama sinirden!!! | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu demirören ya bjk.yi yıkmak istiyo yada para aklıyo bu holoskoya 5 milyon artı 2 futbolcu verenin aklına şaşarımmm
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Şuanda burak yılmaz ın degeri zaten Holosko ya verilen miktar a eşit. Bence cok yanlıs bir transfer ve pahalı...Sene basında santa cruz a o kadar verip de alamadılar dengeleri bozmalayım die.Holosko SantaCruz dan cok mu iyi ve kaliteli oyuncu sorarım size ???
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |