![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | farklı bir ligten futbolcu almaktansa kendi ligimizden kaliteli bir futbolcu almmamız dogru ama pahalıya aldık gibi geldi umarım oynadıgı futbolla daha iyi olur
__________________ biz seni karşılıksız sevdik | ||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi . | |||
| |
| | #5 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | hani holosko 5 milyon euro etmezdi onu bırak hem parayı veriyoz bura+korayda promosyon hediyesi çok komik ya ![]() sinirden gülüyoru.. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Belki süper bir oyuncu aldınız ama süper bi transfer yapamadınız Sİnan Engin Bey..!
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | üzülüyorum üzülüyorum da şu senelerin boşa geçtiğine üzülüyorum ne olsa sene sonu herkes ne olacağını görcek...holosko ertuğrulun elinde booommmm..sorada beraber kolkola çekip gitcekler bizimkilerde pivot forvet alacaklar ama bir sene daha rakiplerimizin gerisine düşmüş olcazz..koca kulüpte hiç mi futboldan anlayan yok..bitmişsn sen ertuğrul ya bu nasıl bir zihniyetle yapılan transfer
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |