![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yahu tepkiyi verdik de bunların gideceği yok yine. sinanın açıklamaları da bunu gösteriyor. adam bi de taraftarı suçluyor. bu arada o küfürlü pankartta ne yazıyordu. açılmasına biz de yardım ettik ama ne yazıyordu bilmiyorum ![]()
__________________ (: GK ![]() | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla tepkiler iyiydi ama bu fenerin goril insan karışımı kalecisine o parmağını nereye koymasını gerektiren bi mesaj yoktu onu bekledim ısrarla ama unutuldu herhalde
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş seyircisi tüm tam anlamıyla ,herşeyiyle KÖTÜYDÜ.Zaten futbolcuların motivasyonu düşüktü sağa sola istifa göndermeleri,beşiktaş gol attıktan sonra bile destek vermemeleri çok ayıptı.Yani seyirci tam anlamıyla takımın diğerleri gibi formusdu,bu formsuzluk taraftara YAKIŞMADI ![]()
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #19 | |||
la joujou ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
bu nedemek_? her takım taraftarıyla varolur.. eğer takımın yoktan varedebilccek kapasiteye sahip bi taraftar ruhu varsa bununla gurur duymalısın ![]()
__________________ ![]() Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda Ne Mutlu ki Bana BEŞİKTAŞLI Doğmuşum!! | |||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | iste gerçek beşiktaşlı kardeşlerim futbolcular ve yönetim bizim kadar fanatik olsa böle olmaz..bize o sözleri sarf etmezler...boynumuzu büktürmeyin ulan yeter...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |