![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Aslında çokda işimize yarayacak büyük takım oyuncusu değil hem ne kadar disiplinsişz davransada ben birtürlü İbrahim akın ın elden çıkarılmasına gönlüm razı olmuyor ama m.Yozgatlı gidebilir takasta ama Carew gelirse buna gerek kalmaz tabi | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence altyapıyı kullanmak lazım bildiğim kadarıyla çok iyi çocuklr var.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beşiktaşımızda oynayacak kadar büyük bir oyuncu deil...gelirse hem kendini söndürmüş olur hemde yine beşiktaşımız için hayal kırıklıgı olur...inşallah alınmaz...
__________________ BU SEVDADAN VAZGECERSEK ALLAH BELAMIZI VERSİN | ||
![]() |
![]() | #15 | |||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
beşikatşımızda oynayacak kalitede değilse o kalitede oyuncu alsınlar o zaman yıllardır gelmedi beşiktaşımızda oynayacak kalitede oyuncu ?? | |||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
bence kesinlikle alinmali sezon basindan beri izliyorum adam boga gibi guclu atmasada attiriyo tek kelimeyle super olur boylelikle karsi takimlarin defansinida yorma sansimiz olur holoskoda besiktas marslarini ezberliyomus gelsin bari beraber mars soleriz ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |