![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yanlış bi düşünce çok yerde resimlerini gördüm yada kendim izledim çarşı basket maçlarınıda gidiyor buaralar hassasiyetlik var herkeste ve herkesin sinirleri gerilmiş durumda.bi bakıma güzel anlatmış ama yanlış bitirmiş.futbolda alınan kötü sonuçlar yüzünden kimse evinden çıkamaz oldu ki maçlara gitsinler..sivas maçında yağmura rağmen neden orda olduklarını zaten bütün hafta tv.lerde izledik.tepki için !!
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ÇARŞI BASKETE GELMİYOR ARTIK.. YENİ AÇIK TAYFASI İLE GİDİYORUZ MAÇLARA AMA KAPALIDAN TEK SAÜBJK HER TARAFA GİDİYOR MARSİLYAYA BİLE GTMŞLERDİ AMA FENER MAÇINDA DIŞARIDA TARAFTARLARIMIZI POLİSLER TARTAKLADI BİZİM İĞRENÇ YÖNETİMİMİZDE BİZ O AKDAR BAĞPIRDIK HİÇ BİR ŞEY YAPMADI... SONRADA İÇERİ ALDIRIDK HERKESİ... AMA ŞUNU SOLEYEİBLİRİM KAPALI ARTIK ÜMİSİ KESMİŞ DURUMDA.. HANİ NERDE O İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE MESAJI..... YALAN OLDU HERALDE.... ![]() ![]() ![]()
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |