![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #533 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben Quaresma yı cok beyeniyorum ve deli bi topcu delgadonun yanına süper olur o adam holosko da alınması gerek paşa gitsin zaten lazım değil bize öle adam
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #534 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence defansa takviye yapilmali..diatta ile rico gönderilmeli..thuram yada edmilson olabilir..ikisininde maliyeti okadar yüksek degil..ikisinden biriyle anlasilirsa süper olur..orta sahaya ze roberto..delgadoyla birlikte orta sahamiz gecilmez..forvetede guily yada onun gibi bi futbolcu olursa( cesar fabian delgado/meksika liginde cd cruz azul) süper olur..higuainin son mactaki performansina bakilirsa kalmasi gerekir..ama sag acik oynarsa daha faydali olacagini düsünüyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #538 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | DEFANS DEFANS DEFANS ÖTESİ YOK SONRA HAVA HAKİMİYETİ YÜKSEK BİR FORVET TABİ Kİ RÜYA DA OLSA QUARESMA GİBİ SÜPER BİR YILDIZ.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() |
![]() | #539 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Quaresma bizim için hayalden öte gidemez ama sanırım AZ Alkmaar da jenner diye bi adam var sağ açık oynuyo Quaresma kadar iyi olmasada türkiyedeki en iyi sağ açık olacağına eminim fiyatıda uygundur mutlaka forvete de holosko değilde kanoute süper olur
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #540 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]()
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |