![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence alacaksak yasli oyuncu almayalim cisseyi almamiz bi hataydi sunlar alinabilir tabi biraz para lazim soldefans:Gareth Bale sagdefans:Gonzalo Castro Orta saha:Nuri Sahin, denilson orta sahanin önüne:Giovanni dos santos ve nasri samir sol kanat:theodore james walcott sag kanat:sosa jose ernesto Forvet:alexandropato, Bojan Krikic bu oyuncularin hepsi daha 17-22 yas arasi süper kisaca | ||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
kocum bunlar hepsi...süper isimler ama hepside avrupanin önde gelen külüplerinde oynuyorlar..bizde bu yönetim varken bu oyunculari rüymizda bile göremeyioz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Cocuk 17 yasinda ve Barcelona bonservisini 60 milyon.Mehmet Tpuzu alacak paramiz yok sen hangi oyunculari öneriyorsun ![]()
__________________ The Champion was born in 1903 | |||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | abi dogru söylüyosunda cocuk o kadar iyi degil bence zaten pazar ücreti 2.500.000 Dollar aynen theo walcottda öyle her genc iyi oyuncu simdi süperse gelecegin en iyi stari olacak dige bisey yok dos santosda aynen öyle adam 2.000.000 Dollar nuri sahin simdi yasina göre iyi oynuyo ama 5-6 sene sonra ondan bi ronaldinho olacagini sanmiyorum | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |