![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardeş kaçkere izledın mesutu adamı arsenal ızlıyosa bıse kalıtesını tartışmaya gerek kalmaz.bonservısı çok zor ama yıl sonuna kadar kıralabılırz.hmde çok ıyı olur tello da sol bekte oynar.
__________________ +:..Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And nothing else matters♥ ..:+ ![]() Konu h.zaza_emilio tarafından (24-01-2008 Saat 09:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kardesim bak ne hemen diyon git türkce ögren diyo adama bak ja ben almanyada yasiyom tmm mi olm normal
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
birnci mesutun nasıl bi oyuncu olduğu birçok kişi bilir az çok bende biliyorum adam topcu belli yaşıda 19 diğer arkadaşlarında dediği gibi türkiye anca tatile gelir ![]() higuainle holosko yu nasıl kısaylaya bildin ben onu anlamadım higuain bence iyi bi oyuncu ondan daha umudumu kesmedim hocada kesmedi yarım sezonda ilk kez yurtdışna çıkmış helede güney amerikalı bi oyuncu asmak olmaz delgoda geçen sene neydi be sene ne durumda. ama dedim ya holosko ile higuain çok ayrı tipde oyuncular...uzun ve hızlı satroforu her klüp ister ama bunları sayası dünyada zaten kısıtlı.....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya Arsenal yada Ezik demis ![]()
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | mesut forvet degil zaten orta saha ayrıca canerde sol kanat oyuncusu | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |