![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende başlığı görünce dedim milan daki KAKA geliyo ![]() ![]() ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya tutmayıpta cok poktan bir futbolcu derseniz ne olacak malum adıda poktan bişi ya pardon arkadaşlar biraz iğrenç konuştum galiba
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 1981 doğumlu bir isim.Kendisi uzun zamandan beri takip ediliyor olmalı ki hakkında olumlu görüşler verilmiş.Ancak Portekiz in vasat takımlarından birinde forma giyen bir oyuncunun Beşiktaşımız gibi şampiyonluğa oynayan ve büyük hedefleri olan bir takımda ne işi var demekten kendimi alamıyorum.Neticede Portekizde başarılı olmuş olan bir oyuncunun Porto,Benfica ve Sporting Lizbon takımları tarafından çoktan kadrolarına katılmış olması gerekti.Dilerim yönetim ucuz maliyet hesabıyla hareket ederek Beşiktaşımızın başını tekrar yakmaz.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ronaldinho adında bir önlibero, messi ve robinho adlarında savunma oyuncuları, Nesta ve Buffon adlarından oluşan forvetler, Torres, David Villa yada Drogba adında da kaleci bulursak Avrupa da almadık kupa bırakmayız | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |