![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Insallah alinir eger dorgu haberse... ya o kadar futbolcu aldik onlarin maliyete zaten baros kadar... ama hic biride ise yaramiyorum... Diatta Hugian ornegin... ver paraya al Barosu iste... Yildiz futbolcu buna derim öyle Gallorda, Kone filan degil....
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS Konu BJK1988 tarafından (24-12-2007 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Parasının verırse arabıstana bıle gıder,okadar genc değil
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | adam ingiltereden fransaya zarzor gitti. fransadan türkiye ye asla gelmez. adam aslında tam bir ingiltere manyağı ama nasıl Lyona geldi anlamadım belki avrupa kupalarında oynamak içindir. Türkiyeye geleceğini sanmıyorum yoksa yönetim 5-6 milyon euroyu rahatça feda edebilecek bir oyuncu baros | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | siz ucuz adam aramaya devam edin,yıldız istiyorsan paraya da kıyacaksın,yıldız oyuncu tutmasa bile alıcısı çıkar,kezmanın appiahın şu an da alıcısı var,ama adı sanı duyulmamış adam elinde patlar
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu ne saçmalıktır ya Holosko için 6 milyon euro bonservis ücreti isteniyor halen görüşmeler sürüyor ken Milan Baros gibi bir oyuncu için 6 milyonu çok bulmaları enterasan bir durum bence yalan haber eğer 6 milyon doğruysa hemen alınalı derim | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |