![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #31 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | topuza verilecek her paraya deger diego bugun 15 milyon euro diyorlar topuz diegodan bile daha iyi topcu | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | başkan kayseri macından once mehmet topuzu kayseri başkanından 11 milyona istedigini ve kabul edilmedigini acıklamıstı. hatta mehmeti alamadık kayseri başkanını transfer ettik diye espiri yapmıstı yani haber dogru....
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 11 Milliyona degmez, bu konunun acilmasi bile ilginc, de inanmiyorum. Önce paramiz yok diyen Yönetim 11 000 000 sokaga atmaz atsa bile 3 - 4 Futbolcuya atar ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | şu topuza karşı çıkanlardaki nasıl bi düşünce anlamış değilim bıkmadınız mı ya topuzu almayıp gidip fenerli ezik serhatı mı alalım ya ezişklerden adam almayalım da her adama 5 milyon euro vermeye razıyım..eziklerin altyapısı gibi olduk nerde bıraktıkları adam var alıyoruz yeter ya
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
KaRaGüMRüK-ÇaRŞı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bizde sıkıldık fenreden adma alınmasına ama Fnereden alınan Nobre şuanda bjkyi zirveye getirdi 2. devre süper maçlar çıkardı lütfen aldığımız adamları küçümsemeyelim Mehmet Topuzada 11milyon$ verilmez gidin reyesi baptistayı ve kaç oyuncu daha alınır öle onları alalım daha iyi
__________________ Alemin Gözü Yaşlı KaraGümrük BeŞikTaş 'lı | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya evet 11 biraz fazla gibi gelio olabilir kulağa ama beşiktaşın mutlaka yapması gereken bi transfer olduunu düşünüyorum. ön liberoda oynatıldığı takdirde beşiktaşın hem defansif hem ofansif gücü ikiye katlanır...al koy ön liberoya, bek'te sakatlık mı var ceza mı var ? o vakit hiç çekinmeden küt diye çek adamı bek'e....zaten bek ve ön libero problemimiz olduğunu düşünüyorum ve bu adam bu iki bölgede de gayet iyi...ve bu bölgelere iyi adam bulmak oldukça zor...bulsanız bile emin olun topuz kadar çok yönlü ve genç bi yabancı oyuncuyu 11m a fln vermezler adama. ayrıca yabancı kontenjanından da yememiş oluruz...ve eminim şu an mehmet topuza o parayı verip kim alırsa bikaç yıla kalmaz çıkarır o parayı arkadaşlar....çok eminim bundan bakın biraz düşünün gerçekten de ilaç gibi bi transfer ve finansal olarak da gayet başarılı bi yatırım olur....
__________________ "işte böyle birşey beşiktaşlılık, 'deplasmanda' dersin soran olursa..." Konu Baxter Stockman tarafından (07-03-2008 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/52802-rezillik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 29-03-2008 22:09 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |