![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | kaya pekeri tanırım boyle bir saçmalıga kalkacak yapıya sahip degil !!! ayrıldıgı haberi dogru olsa bile inannın işin içinde başka şeyler vardır bu cocuk saglam yaptıysa bizimkiler bişey yapmıstır yine umarım yalandır haber saygılar
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Banada öyle geliyor valla...Zaten böyle bir şey varsa ben kayadan daha bir şey beklemem.Bugüne kadar söylediklerinin hepsi yalan dolanmış demekki.Fb maçından sonra ilk defa basketbol oynamaktan zevk alıyorum diyen adam şimdi ne hallere gelmiş...Yarın takımda kalacağı açıklansa bile umudu keserim ben.İsteyerek mi kalacak sanki.Tamamen zoraki!..Akşam akşam sinirlerim bozuldu valla.Ne güzel her iki kulvardada şampiyonluk yolunda ilerliyoruz böyle abuk sabuk olaylar yüzünden takım alt üst oluyor.Sonra gel de şampiyonluğa inan... | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
Söylenebilecek çok fazla şey yok haberler bire bir doğruysa. Onun midesi olaylardan sonra takımda kalmayı kaldırsa da, bizimkisi onu o formayla görmeyi kaldırmaz.. Tabi haberler tamamen böyleyse, yok yere de suçlamış olmayalım...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #17 | ||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | bir kerede yalan olsun kıyamet mi kopar hep bizmi aglıcaaz yeter yahu ![]()
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yapamaz ya bunu bu kadar koLay oLmamaLı yıLLardır takıp eder severdım efesten berı...cocukLugumn takımında oynuodu hayatmın takımına geLmıstı ![]()
__________________ çOk sevDik be aBi...! | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |