![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Büyük takım iyi topçularını iyi fiyata satarak gelir elde etmez! nihatı da zamanında para uğruna verdilerde yerini kimle doldurdular allah aşkına! bobo bize lazım.ve performansı iyide olduğu sürece,Beşiktaşımda mutlu olduğu sürece SATILMAMALI | ||
| |
| | #2 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayır karşıyım abi adam değerli bir oyuncu bizden ucuza kopartıp 2 yıl sonra iki katına satar bunlar o kadar parada vereceklerini sanmam | ||
| |
| | #3 | ||
| Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | boboyu satalım diyenlere soruyorum yönetim o parayı sizce ne yapacak... rico,gordon,higuen.ailton,diatta gibi oyuncuları transfer edecek paralar uçup gidecek...avrupadan büyük oyuncu beşiktaşa gelemz zaten iyi oyuncular türkiye liginde oynamk istemiyorlar bir de t.direktör meselesi var ertuğrul sağlam da söz geçiremeyeceğini bildiğinden yıldız transfere karşı çıkar yıldız transferi büyük teknik direktörler sayesinde yapabiliriz | ||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #6 | ||
| tek aşk beşiktaşk ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence satılmalı ama iyi paraya inşallah bizi şampiyon yapıp gidecek.milli takıma çağırılmış olması oynamasa dahi bir vizyon yaptı.bence büyük ihtimalle lyon a satıcaklar.geçen bi haber okudum.bobo lyon un transfer listesinde 1 numaradaymış.benzamayı barca vericekler sanırım.onun yerinede bobo olcak.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bobo kalsın ya satmasınlar
__________________ ÖMRÜMÜZÜN YETTİĞİ YERE KADAR BEŞİKTAŞ!!! | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Eğer bu sene Bobo'yu satamazsak seneye satamayacağız. Adam öyle bir havaya girdiki, bu takımda oynayarak kendimi harcıyorum diye düşünüyor bence. Hatta şimdiden ön anlaşma yapılmalı ve sezon sonunda gönderilmelidir.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/53285-avrupanin-3-devi-boboya-talip/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 09-03-2008 02:48 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |