![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | forzada yazdığına göre Beşiktaşın yeni oyuncusu Holosko 2.8 MİLYON AVROYA ALINMIŞTIR + BURAK (KİRALIK) KORAY BEDELSİZ OLARAK VERİLMİŞTİR.. bencede bu daha doğru gibi o kadar pazarlık yapıp 5 olmaz koraya üzüldüm burak inş. düzelir ayrıca hayırlı olsun
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (29-12-2007 Saat 00:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inanmıyorum holosko karşılıgında koray+burak artı 5 euro bu ne ya gs bu fiyata lincoln aldı pes yönetim ben daha ne diyeyim eger bu haber dogrusuya yönetim hayatının yanlışını yapmıştır. Kesinlikle inanmak istemiyorum bu habere holoskonun bonservisi bu kadar pahalı olmamalı | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu yönetim ne yapmaya çalışıyor herkes beklesin çok iyi bir siyahi santrafor getiriyoruz diyolar daha hiç kimsenin ismi geçmiyor makakula zaten yalan oldu yararlı bir topçu değil zaten oldukça agır bir forvet ailton 2 yani | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | paftaki değilmiş >>> Holosko’nun transferi için Vestel Manisaspor’a 5 milyon Avro ile futbolculardan Burak Yılmaz'ı ve Koray Avcı’yı bonservisleriyle verecek.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |