![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ertuğrul sağlam nie bu kadar ısrar etti anlamıyorum ama bildiiğim bişi var hiç iyi bir hoca olmadıgı kendi ezikliğini beli etmemek için yıldız yerine kazma adamlar alıyor çnkü hiçbir yıldız takmaz sağlamı..ertuğrul gibi hocan varsa,sinan gibi menejerin varsa,tüpçüü gibi başkanın varsa düşmana ne gerek var ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Konu NouMAnsiz tarafından (29-12-2007 Saat 14:35 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tmm da arkadaşım bu transferi illa isteyen ertuğrul nie sinana kızim ki..eer bu transfer patlarsa ertuğrul yüzünden patlar gereksiz bir oyuncu getirdi yine..adam gibi 1 transfer yapamıyor burasını kayseri sanıyor..öle siyasi gücü arkana alıp gelmeyse olmcaz biraz hocalığını göster koca bir yarım sezpnda ne adam gibi bir futbol izledik nede aldıgı adamlardan bi hayır gördük tiganadan ne farkı var yaniii ben onu demek istiyorum
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
sen eminim ismini aldığın telloyada burun kıvoırmışsındır bir gercek varki buraktan bişiolmazxdı beşiktaşta son maçta gördükbir oyuncu büyüktakımda baştan kopmuşsa sonra düzelmiyor ibrahim okan vs.ayrıca burası beşiktaş burak koray gelip gecici belliki bu oyuncular teknik heyetin gözünden düşmüş...... korayı bende sevrim ama ne yapalım bir futbolcu için beşiktaşımı bırakalım yani...... ben sergenin (ilk) oktayın feyyazın metinin ilhanın nihatın alpayın ertuğrulun gidişlerinede üzzüldüm ne yapılım yani aslolan beşiktaştır
__________________ gidin ya d&d | |||
![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Alıntı:
__________________ Siyah - Beyaz = Ölüm - Yaşam! | |||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ertuğrula laf söylecek bi allahın kulunu tanımam taklada giden takımda tek doğru iş yapan adamı eleştirirsen art niyet ararım holoskoyu ister yönetim alır holoskoya cebinden vermedi paryı yönetim u kadar becerikli ancak bu paraya alabilmişler yönetim akıllı olsaydı sezon başında iyi transfer yaaprdı bu paraya.Ertuğrul istedi aldırdı ağırlığı olmasa senin dediğin gibi bu transfer dahi yapılamazdı düşünüp yorum yapmanı tavsiye ediyorum...
__________________ Siyah - Beyaz = Ölüm - Yaşam! | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |